Doe mee!

Online scholing Begrijp ik jou?

Dinsdag 20 april kun je onze online scholing ‘Begrijp ik jou?’ volgen. In deze scholing wordt gekeken naar wat jij als begeleider een uitdaging vindt in de omgang met mensen die moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen. Je leert hoe je jouw gedrag en handelen zo kunt aanpassen, dat het organiseren en omgaan met je deelnemers prettiger verloopt. Er zal worden gewerkt met casuïstiek die je als deelnemer zelf mag aanleveren of die door de docent wordt aangeboden. Dit keer richten we ons op het gebied van ADHD.

De scholing wordt gegeven door Cor Niks, opleidingsdocent aan de Calo, Hogeschool Windesheim. Hij heeft zijn ervaring in het veld opgedaan als sportleider / bewegingsagoog, psychomotorisch therapeut en als coach/trainer binnen sportverenigingen.

Doelgroep scholing:

Vrijwillig kader en beginnende professionals die het een uitdaging vinden om activiteiten te organiseren voor mensen die moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen, zoals gedragsproblemen, verstandelijke beperking, ADHD, autisme, faalangst, epilepsie, etc.

Wanneer:

Dinsdag 20 april 16.30 uur – 18.00 uur

(aanmelden kan tot en met 12 april)

Locatie:

Online via MS Teams

Kosten:

€55,- p.p. inclusief het boekje Begrijp ik jou? Handreiking voor moeilijk verstaanbaar gedrag (minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers).

Laat hieronder je gegevens achter dan ontvang je binnenkort een bevestiging van deelname.

Tevens kun je hieronder aangeven wat je graag wilt leren en of een korte beschrijving geven van een casus / situatie ten behoeve van de scholing. Op basis van de casus zullen we ingaan op de specifieke kenmerken, oorzaken en gevolgen van ADHD.

Na afloop kun je (o.a.) beter omgaan met de situaties die uit ‘moeilijk verstaanbaar gedrag’ voortkomen en weet je hoe je activiteiten didactisch en methodisch soepeler laat verlopen.

Aanmelden:

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.