Doe mee!

Scholingen

Sport- en cultuurprofessionals inspireren en verbinden.

Scholingen

Meedoen is plezier maken, je grenzen verleggen, talenten ontdekken en andere mensen ontmoeten. Het maakt je trots, vergroot je zelfvertrouwen, geeft kracht en is ook nog gezond! Om zoveel mogelijk mensen met een beperking mee te laten doen is het belangrijk dat er voldoende deskundigheid is bij diverse aanbieders van sport en cultuur.

Stichting Special Heroes verzorgt daarom scholingen en ontwikkelt lesboeken, leskaarten en tipkaarten, mede mogelijk gemaakt door partners als NOC*NSF, diverse sportbonden, Hogeschool Windesheim (Calo), Hanze Hogeschool Groningen en Kenniscentrum Sport & Bewegen.

Special Heroes Campus

Samen met partners heeft Special Heroes een platform gecreëerd met informatie over én voor een gezonde leefstijl voor mensen een beperking: Special Heroes Campus. Dit is het informatieportaal voor professionals die zich inzetten voor een gezonde leefstijl voor mensen met een beperking. Met onder andere sport- en beweegactiviteiten, scholingen, lesboeken, tipkaarten en praktische leskaarten.

Inspireren, verbinden, realiseren

Het vergt flexibiliteit en maatwerk van trainers, coaches en docenten om mensen met een beperking hierin te begeleiden. Met ons kennisaanbod willen we sport- en cultuurprofessionals inspireren om eigen invulling te geven aan het creëren van aanbod voor mensen met een beperking. Tevens willen we de partijen verbinden, zodat mensen elkaar leren kennen en hun kennis met elkaar kunnen delen. Vervolgens realiseren we een divers pallet aan producten en diensten, zoals het bieden van procesbegeleiding, het organiseren van themabijeenkomsten en bijscholing en het ontwikkelen van lesmaterialen.

Aanbod scholingen

Op de Special Heroes Campus staat ons diverse aanbod van scholingen. Naast individuele deelname kunnen deze ook op maat en InCompany worden aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@specialheroes.nl of 06 10 95 47 76. Op al onze scholingen zijn ‘algemene voorwaarden‘ van toepassing.