Doe mee!

Tobias Camps

Motivatie lid van Raad van Toezicht

Wat mij aanspreekt is een kleine groep mensen die pragmatisch en verbindend te werk gaat, met in het vizier een gedeelde visie en missie. Special Heroes doet dat, zonder politieke of commerciële agenda. Daaraan wil ik bijdragen en daar wil ik onderdeel van zijn. De belangeloze doeltreffendheid zonder politiek of commercieel belang is voor mij een verfrissend perspectief.

Dat een gezonde en actieve leefstijl leidt tot een betere persoonlijke ontwikkeling en tot meer welbevinden is een adagium dat ik dagelijks onderschrijf in mijn werkzame leven. Over die as wil ik bijdragen aan de stichting en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen.

Mijn werkzame leven

Mijn functie is directeur Zorgcatering bij cateraar Hutten. Hutten zorgt dagelijks dat restaurantwaardige service en culinair bijdragen aan herstel en welzijn van bewoners, cliënten en patiënten. Hutten is een cateraar die op duurzame en inclusieve wijze eten en drinken produceert, transporteert en serveert voor o.a. revalidatiecentra, verzorg- en pleegtehuizen en ziekenhuizen.