Doe mee!

Nieuwsoverzicht

Volg ons ook via de social media kanalen Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn. En meld je aan voor onze nieuwsbrief die ieder kwartaal verschijnt.

Vacature Manager Operatie

Stichting Special Heroes Nederland zoekt een Manager operatie (28-32 uur per week, M/V) die sterk is in het managen van resultaten en processen van de organisatie.

17 januari 2020 - Nieuws

SBO de Meander sportief het nieuwe jaar in!

SBO de Meander heeft op de valreep van 2019 een mooie erkenning ontvangen. Door het sportprogramma van Stichting Special Heroes te omarmen heeft de school gekozen voor structureel bewegen binnen de school. Die mooie stap mag niet zonder aandacht voorbij gaan natuurlijk!  

17 december 2019 -

De Delta & de Bladergroenschool boksen het voor elkaar   

Voor de leerlingen van de Delta en Prof. W.J. Bladergroenschool staat november in het teken van boksclinics. Boksverenging Appingedam leert ze middels clinics in de gymles de fijne kneepjes van de sport bij met daarbij ook de belangrijke onderdelen voor het bouwen aan weerbaarheid, zelfvertrouwen en het verbeteren van sociale contacten.  

13 december 2019 -

Semmy Schilt ambassadeur Healthy Heroes!

Op naar Zuidlaren voor een foto- en filmopname met Semmy Schilt, de meest succesvolle zwaargewicht kickbokser aller tijden! Ook wel Hightower, Supersized Semurai en Semtex genoemd.

10 december 2019 -

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.