Doe mee!

Nieuwsoverzicht

Volg ons ook via de social media kanalen Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn. En meld je aan voor onze nieuwsbrief die ieder kwartaal verschijnt.

Gastdocenten Healthy Heroes Friesland en Groningen gezocht!

Draag jij graag je steentje bij aan gezonde voeding voor jongeren in het speciaal onderwijs? En lijkt het je leuk om gastlessen te geven op SO, VSO en PRO scholen in Friesland en Groningen? Bekijk dan snel de profielbeschrijving. 

6 september 2021 - Nieuws

Werk jij op de sportiefste S(B)O-school van Nederland?

Ben jij trots op het sport- en beweegaanbod op jouw school? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing ‘Sportiefste S(B)O-school van Nederland’!

6 september 2021 -

Vacature Projectleider Communicatie

Wil jij met jouw communicatie-expertise bijdragen aan een actieve en gezonde leefstijl voor iedereen? Check dan onze vacature voor Projectleider Communicatie en stuur ons je CV en motivatie.

19 augustus 2021 - Nieuws

Afstudeerstage Gecombineerde Leefstijl Interventie voor mensen met verstandelijke beperking

Heb jij interesse in Gecombineerde Leefstijl Interventies (GLI)? Wil jij bijdragen aan de doorontwikkeling van een GLI? En heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Lees dan snel verder want we zijn vanaf september 2021 op zoek naar een afstudeer stagiair diëtetiek, fysiotherapie of sportkunde!

19 juli 2021 -

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.