Doe mee!

Nieuwsoverzicht

Volg ons ook via de social media kanalen Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn. En meld je aan voor onze nieuwsbrief die ieder kwartaal verschijnt.

Rubriek ‘Bouwen aan gezonde gewoontes’

Onlangs zijn de deelnemers van Team 12 bij RKC Waalwijk gestart met het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden over een gezonde leefstijl. Het bouwen aan gezonde gewoontes binnen een Team 12 is een prachtig voorbeeld van een lokale samenwerking die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt stimuleert om aan een gezonde leefstijl te werken!

22 mei 2024 - Team 12

Food Challenge en Stichting Special Heroes Nederland bundelen krachten voor praktijk- en speciaal voortgezet onderwijs

Vanaf 1 mei slaan Food Challenge en Stichting Special Heroes Nederland de handen ineen om een verdiepend lespakket te bieden voor praktijkonderwijs (PrO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO). Het doel is om de gezondheid en het bewustzijn hierover van leerlingen te bevorderen en hen te betrekken bij duurzame voedselproductie.

21 mei 2024 - Healthy Heroes

Symposium 28 juni 2024 ‘Bouwen aan gezonde gewoontes’

Op 28 juni 2024 organiseren wij een symposium waarin we de focus leggen op het bevorderen van gezonde leefstijl bij kinderen en jongeren met een beperking.

17 april 2024 - Zorg

Rubriek ‘Bouwen aan gezonde gewoontes’

Binnen de leerlijn Sport & Bewegen van Stichting Special Heroes Nederland, kunnen leerlingen met een beperking onder de naam ‘Sport Heroes’ ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn. In dit artikel delen we een inspirerend voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen Regionaal Projectleider Oost-Nederland, Marjolein Besnyöi en Hengelo Sport.

4 april 2024 -

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.