Doe mee!

Nieuwsoverzicht

Volg ons ook via de social media kanalen Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn. En meld je aan voor onze nieuwsbrief die ieder kwartaal verschijnt.

Vacature Regionaal projectleider Noord-Nederland

Stichting Special Heroes Nederland zoekt per direct een nieuwe collega wegens intensivering en groei van het aantal samenwerkingen in de regio (en een gedeelte tijdelijke vervanging): regionaal projectleider Friesland, Groningen en Noord-Drenthe.

24 december 2021 -

Fijne kerst en een gezond 2022!

Iedereen leeft weer toe naar de kerstperiode van 2021. Even uitblazen, terugblikken op een intensief jaar en vooruit kijken naar wat 2022 ons gaat brengen.

20 december 2021 - Nieuws

Jongeren zijn blij: meer geld voor maatschappelijke diensttijd

De maatschappelijke diensttijd (MDT) wordt voortgezet en verder uitgebouwd, zo staat in het nieuwe regeerakkoord. Er is 200 miljoen structureel beschikbaar voor de maatschappelijke diensttijd. Dit biedt veel vervolgkansen voor “Ik ben P.A.” het MDT project van Special Heroes Nederland en voor jongeren in het Voortgezet Speciaal Onderwijs en Praktijkonderwijs.

20 december 2021 - Ik ben P.A.

Genomineerden verkiezing ‘Sportiefste BO en SO-school van Nederland bekend!’

De genomineerde scholen voor de verkiezing ‘Sportiefste Basisschool/SO-school van Nederland 2022’ zijn bekend. De scholen die strijden om de titel zijn voorbeeldscholen voor andere scholen op het gebied van het maken van beweegbeleid. Zij hebben allen een uitmuntend aanbod van 2+1+2.

10 december 2021 -

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.