Doe mee!

Nieuwsoverzicht

Volg ons ook via de social media kanalen Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn. En meld je aan voor onze nieuwsbrief die ieder kwartaal verschijnt.

Minister Bruins op werkbezoek bij pilot “Sporthulpmiddelen beter beschikbaar en bereikbaar’

Sporters met een handicap trekken al jaren aan de bel dat zij niet optimaal kunnen deelnemen aan hun sport, omdat ze niet of niet tijdig een sporthulpmiddel kunnen krijgen via de gemeente.

14 november 2019 -

Artistieke taferelen op Het Hofpark en Gentiaan College in Apeldoorn

SO Het Hofpark en VSO Gentiaan College in Apeldoorn hebben beiden gekozen voor het Art Heroes programma van Stichting Special Heroes Nederland. Een programma waar leerlingen binnen de vertrouwde omgeving van school kennismaken met culturele activiteiten om hun talenten te ontdekken.

12 november 2019 -

Sport vervoersregeling 2020

Stichting Special Heroes heeft bij het Ministerie van VWS de aanvraag ingediend voor de sport vervoersregeling 2020. Vooruitlopend op de toekenning hiervan hebben wij de huidige sport vervoersregeling deelnemers een aanvraagformulier 2020 gestuurd.

17 oktober 2019 -

Ook VSO De Brug en ’t Genseler enthousiast over Ik ben P.A.!

Van Sneek reizen we af naar Almelo om ook daar het lesprogramma Ik ben P.A. onder de aandacht te brengen en VSO De Brug en ’t  Genseler over de mogelijkheden te enthousiasmeren!

1 oktober 2019 - Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.