Doe mee!

Nieuwsoverzicht

Volg ons ook via de social media kanalen Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn. En meld je aan voor onze nieuwsbrief die ieder kwartaal verschijnt.

Rubriek ‘Bouwen aan gezonde gewoontes’

Binnen de leerlijn Sport & Bewegen van Stichting Special Heroes Nederland, kunnen leerlingen met een beperking onder de naam ‘Sport Heroes’ ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn. In dit artikel delen we een inspirerend voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen Regionaal Projectleider Oost-Nederland, Marjolein Besnyöi en Hengelo Sport.

4 april 2024 -

Vacature Coördinator Regionale Partnerships & Implementatie

Ben jij sterk in het maken van businessmodellen? Heb jij een goed strategisch inzicht? Ben jij vaardig in het opbouwen en onderhouden van een netwerk? En wil je met jouw inzet impact maken voor mensen met een beperking? Bekijk dan deze vacature.

14 maart 2024 - Vacature

Vacature regionaal projectleider Gelderland

Voor de regio Gelderland zijn we op zoek naar een regionaal projectleider. Lijkt het je wat? Klik dan snel verder voor de volledige vacaturetekst.....

14 maart 2024 - Vacature

Rubriek ‘Bouwen aan gezonde gewoontes’

Bij de Bladergroenschool in Winschoten hebben ze onlangs een nieuw motto ontdekt: "Obstakels? Fiets er gewoon overheen!" Dat is precies wat we hebben gedaan om hun leerlingen binnen de leerlijn Sport & Bewegen een nieuwe uitdagingen te bieden, zowel fysiek als mentaal.

11 maart 2024 - Nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.