Doe mee!

Nieuwsoverzicht

Volg ons ook via de social media kanalen Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn. En meld je aan voor onze nieuwsbrief die ieder kwartaal verschijnt.

Vacature regionaal projectleider Special Heroes Noord-Nederland

Houd jij van een actieve en gezonde leefstijl en gun je dit een ander ook?Heb jij affiniteit met mensen met een beperking?Ben je goed in projecten leiden en weet je hoe je ze duurzaam kan verankeren?Lees dan snel verder!

18 juni 2021 -

RKC Waalwijk lanceert een eigen Team 12

Vanaf juni 2021 zijn jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt ook bij RKC Waalwijk welkom om werkervaring op te doen. Ze vormen samen Team 12 en werken binnen de aansprekende werkomgeving van RKC Waalwijk aan hun persoonlijke ontwikkeling.

17 juni 2021 - Team 12

Afstudeerstage Gecombineerde Leefstijl Interventie voor mensen met verstandelijke beperking

Heb jij interesse in Gecombineerde Leefstijl Interventies (GLI)? Wil jij bijdragen aan de doorontwikkeling van een GLI? En heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking? Lees dan snel verder want we zijn vanaf september 2021 op zoek naar een afstudeer stagiair diëtetiek, fysiotherapie of sportkunde!

15 juni 2021 -

Integraal leefstijlaanbod speciaal onderwijs

Elk kind heeft zijn eigen interesses en talenten. De één houdt van sport, de ander van muziek maken en weer een ander van koken. Speciaal Heroes Nederland heeft voor scholen een integraal aanbod om het welzijn van leerlingen te verbeteren en de talenten tot bloei te laten komen.

10 juni 2021 -

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.