Doe mee!

Ondersteuning

Vanuit regionale en lokale teams inspireren en verbinden we mensen en organisaties om samen doelen te realiseren. De teams ondersteunen bij het verkennen van de vraag en het ontwikkelen van maatwerkprogramma’s daarvoor. Ze laten scholen, instellingen, verenigingen, bedrijfsleven en gemeente nauw met elkaar samenwerken. Zodat ieder vanuit zijn eigen kracht kan bijdragen aan een stimulerende omgeving en een veelzijdig aanbod: in het onderwijsde zorg, de revalidatie en bij gemeentes voor mensen met een beperking. Ook bieden we ondersteuning en scholing aan professionals die werken met deze doelgroep. Op deze manier ontstaat er een duurzame verankering.

Voor alle mogelijkheden om een samenwerkingspartner te zijn bij onze programma’s op scholen of in (jeugd)instellingen in uw gemeente kunt u contact opnemen met een projectleider in uw regio.

Extra 

Bekijk ook onze extra services die mensen met een beperking kunnen ondersteunen, zoals de vervoersvoorziening, sporthulpmiddelen, een financiële bijdrage via Jeugdfonds Sport & Cultuur en het Heroes Vrijetijdsteam.