Doe mee!

Iedereen kan een held zijn!

Met speciale aandacht maken we meedoen heel gewoon. #meedoengunjeiedereen

Onze missie

Ieder mens wil van waarde zijn en meedoen met de samenleving. Ook als je door een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking moeilijker meekomt. Ook dan wil je het beste uit jezelf halen, je vrije tijd goed besteden en plezier maken. Net als iedereen. We vinden het geweldig dat we daar een bijdrage aan mogen leveren.

Onze missie

Stichting Special Heroes Nederland maakt zich sterk voor de sociale, mentale en fysieke ontwikkeling van mensen met een beperking door een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren en een zo groot en breed mogelijk aanbod te creëren op de gebieden Eten & Drinken, Kunst & Cultuur, Natuur & Techniek, Ontspanning & Relaties, Sport & Bewegen en Werk & Participatie.

Ons doel

Ons doel is om de structurele deelname van mensen met een beperking aan gezonde activiteiten door onze programma’s te laten stijgen. Een gezonde en actieve leefstijl leidt tot een betere persoonlijke ontwikkeling en tot meer welbevinden. Ook weten we dat de kwaliteit van leven wordt verbeterd.

Waarden

We doen dit met grote passie, enthousiasme en volle overtuiging. We weten dat iedereen zichzelf sociaal, mentaal en fysiek beter ontwikkelt door een actieve leefstijl en zich lekkerder in zijn vel voelt. Wat mooi is: meer partijen in het speelveld doen mee en worden steeds enthousiaster. Eenzelfde enthousiasme en vastberadenheid zien we in het bijzonder ook terug bij de mensen voor wie we het doen. Met speciale aandacht maken we meedoen heel gewoon. En dat resulteert in blijvende participatie.

En dat is precies wat we willen: meer mensen laten meedoen door mogelijkheden te bieden, omdat iedereen recht heeft op gelijke kansen.

Doe je met ons mee?

Lees meer over ons in het boekje Iedereen telt