Doe mee!
Laden...
  Sportloketten

Deelnemende beweeg- en sportloketten

Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid, juist ook voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening. Na de revalidatiebehandeling is het niet altijd makkelijk of vanzelfsprekend om voldoende te blijven bewegen of te gaan sporten. Bij het Beweeg- en Sportloket kunnen mensen op verwijzing van de revalidatiearts terecht voor een beweeg- en sportadvies op maat voor na het revalidatieprogramma.

In een persoonlijk adviesgesprek met de beweeg- en sportconsulent wordt informatie gegeven over mogelijkheden om te bewegen en te sporten in de directe woonomgeving. Ook worden de mogelijkheden besproken om in het dagelijks leven een actieve leefstijl te realiseren. Dit advies op maat is gebaseerd op lichamelijke mogelijkheden en houdt rekening met beperkingen, sportvoorkeur en het aanbod bij in de buurt.

De consulent van het Beweeg- en Sportloket helpt bij het oppakken of behouden van een actieve leefstijl in de thuissituatie. Kijk op de landkaart voor een Beweeg- en Sportloket bij u in de buurt.