Doe mee!

Ondersteuning

Bij Special Heroes Nederland begrijpen we de uitdagingen die het speciaal onderwijs met zich meebrengt. Onze regionale projectleiders staan klaar om docenten, directeuren en scholen in het algemeen te ondersteunen bij de succesvolle organisatie en implementatie van de themalijnen van Healthy Heroes.

Ondersteuning

Onze ervaren regionale projectleiders zijn thuis in de complexiteit van het speciaal onderwijs en werken samen met jou om een leerlijn op maat te creëren die aansluit bij de behoeften van jouw school en leerlingen. Of je nu al een duidelijk idee hebt of nog zoekende bent, wij denken graag met je mee van start tot finish.

Bekijk hier wat onze projectleiders voor jou en jouw school kunnen betekenen:

Wij helpen je bij het opstellen van een doeltreffend plan van aanpak voor deelprojecten op jouw school.

Onze projectleiders ondersteunen je bij het aanvragen van subsidies om het programma op jouw school tot leven te brengen.

Ook kan de projectleider helpen bij het aanvragen van een financiële bijdrage vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur zodat kinderen en jongeren kunnen doorstromen naar een een sport- of cultuurvereniging.

We houden nauwlettend toezicht op de uitvoering van programma’s en projecten, waarbij we letten op inhoud, kwaliteit, planning, communicatie en budget.

Samen met jouw school en lokale verenigingen zetten we inspirerende activiteiten op touw en implementeren we ze met succes.

We zetten waar nodig gekwalificeerde gastdocenten in om waardevolle lessen te verzorgen.

We bieden laagdrempelige bijscholing aan docenten op school, zodat ze indien gewenst zelf leefstijllessen kunnen geven.

Bekijk hier ons scholingsaanbod.

We organiseren leuke sportevenementen en andere festiviteiten.

We meten en analyseren de resultaten die jouw leerlingen behalen met ons programma, zodat we voortdurende verbeteringen kunnen doorvoeren.

We bieden op onze Campus informatie voor professionals die een gezonde leefstijl stimuleren bij mensen met een beperking, zoals: leskaarten, lesboeken, scholingen, webinars en meer.

Onze regionale projectleiders staan klaar om jou te ondersteunen bij de succesvolle organisatie en implementatie van Healthy Heroes in de school.

Wil je meer weten of direct aan de slag? Laat het ons weten:

< Terug