Doe mee!

Doe mee als instelling

Interessante samenwerkingstrajecten!

Doe mee als instelling

De samenwerking tussen instellingen, gemeenten, speciaal onderwijsscholen, sport- en cultuuraanbieders binnen de domeinen van vrijetijdsbesteding en gezondheid staan centraal in de programma’s van Stichting Special Heroes Nederland.

Een goede samenwerking met de instelling, speciaal onderwijsscholen en lokale partners is essentieel voor het slagen van de programma’s om de mogelijkheden voor mensen met een beperking in sport, cultuur, werk en gezondheid duurzaam te vergroten en/of de kwaliteit van het aanbod te verbeteren.

Stichting Special Heroes Nederland heeft aan de basis gestaan van een aantal interessante samenwerkingstrajecten met instellingen waarbij prachtige resultaten zijn bereikt in het verhogen van de sportdeelname- en sportmogelijkheden voor mensen met een beperking.

Ook een Special Heroes instelling worden?

Bent u als revalidatie-, zorg- of justitiële instelling geïnteresseerd in (één van) onze programma’s? Wij bieden maatwerk, of het nu om het opzetten van een Beweeg- en Sportloket gaat of het toepassen van het Sport Heroes programma. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers voor alle mogelijkheden.