Doe mee!

Intervisie bijeenkomst Ik ben P.A.

Uitnodiging intervisie Ik ben P.A.

Het is mooi om te zien dat steeds meer speciaal onderwijsscholen het programma Ik ben P.A. draaien. We merken dat iedere school hierin zijn eigen wensen en behoeften heeft en het programma hierop aanpast.

Structurele intervisiebijeenkomsten

Stichting Special Heroes Nederland vindt het belangrijk om de deelnemende Ik ben P.A. scholen met structurele intervisie bijeenkomsten te faciliteren. Deze bijeenkomsten organiseren we tweejaarlijks in oktober/november en april/mei. Bij het implementeren van Ik ben P.A. kun je als school tegen praktijk uitdagingen aanlopen, waarin andere collega scholen al ervaring hebben opgedaan en waar kennis en best practices gedeeld kunnen worden.

Doel intervisiebijeenkomst

De intervisie bijeenkomst wordt door Stichting Special Heroes Nederland georganiseerd en gefaciliteerd. Doel van de bijeenkomst is om van elkaars praktijk ervaringen te delen en opgedane kennis uit te wisselen. De agenda van de bijeenkomst is van de deelnemers zelf en wordt met elkaar vormgegeven, waarin Stichting Special Heroes Nederland faciliteert. Alle deelnemers wisselen op basis van gelijkwaardigheid kennis en ervaringen uit, waarbij besproken informatie vertrouwelijk blijft. 31 oktober nemen 8 scholen deel aan de intervisie.

Agenda 31-10-2019:

14:45 uur                          Inloop

 

15:00 uur                           Opening Stichting Special Heroes Nederland

 

15:05 uur                           Kennismaking deelnemers

 

15:20 uur                           Ingebrachte bespreek thema’s

  • Zoekende in wat en hoeveel je leerlingen aanbiedt
  • Hoe ga je om met niveau verschil?
  • Hoe en waar zet je PA leerlingen in als ze het certificaat hebben?
  • Overige bespreekthema’s

 

16:45 uur                           Tops en tips voor volgende intervisie bijeenkomsten

 

17:00 uur                           Afsluiting

 

Locatie en adres:

De bijeenkomst vindt plaats op Papendallaan 40 in Arnhem in de vergaderruimte van Vitesse. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw.

 

We hopen dat we de intervisiebijeenkomsten zo inspirerend met elkaar kunnen vormgeven dat naar iedere volgende uitnodiging wordt uitgekeken. Heel graag tot 31 oktober!

 

Heb je vragen naar aanleiding van deze uitnodiging dan kun je deze stellen aan slentjes@specialheroes.nl of op 06-30495891.

 

Hartelijke groet,

 

Franceline van de Geer en Sabrina Lentjes