Doe mee!

Start nieuwe train de trainer bijeenkomsten!

Met de start van het nieuwe schooljaar, starten ook de eerste docenten met de train de train scholing van Ik ben Professional Assistant. Ik ben P.A. is een programma om de participatie, het zelfvertrouwen en de talenten van jongeren in het speciaal onderwijs en praktijkonderwijs te versterken. Tijdens de train de trainer bijeenkomst krijgen docenten alle materialen en handvaten, die zij nodig hebben om met hun leerlingen aan de slag te gaan! We streven ernaar dat iedere school  het Ik ben P.A. programma zelfstandig voor zijn leerlingen kan draaien.

Op 24 september hebben we de eerste train de trainer bijeenkomst in Sneek afgetrapt met de Piet Bakker school, Sinne Sneek, Atlas RENN 4 en Monoliet.

Een interactieve en inspirerende bijeenkomst, waarin de docenten de theorie en benodigde materialen hebben gekregen om de werving van leerlingen te starten! Iedere school kan het programma op basis van eigen behoefte en wensen zo vormgeven dat het bij de kleur van de school past. 

Heb je als school interesse in het Ik ben P.A. programma of wil je meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail aan slentjes@specialheroes.nl  Ook organisaties die mogelijkheden zien om P.A. leerlingen binnen hun organisatie te laten participeren, worden van harte uitgenodigd om een mail te sturen. Denk hierbij aan structurele activiteiten op het gebied van Sport, Horeca, Media of Art.

Als je snel wilt gaan, ga je vaak alleen. Als je ver wilt gaan, ga je samen. Dus doe mee!  #meedoengunjeiedereen