Doe mee!

Vacature regionaal projectleider ShuffleSports (32u)

Houd jij van voldoende sport en bewegen en gun je dit een ander ook? Heb jij affiniteit met jongeren op het voortgezet onderwijs? We zoeken een enthousiaste en ondernemende projectleider die graag onderdeel wil zijn van een innovatief team.

NOC*NSF en Stichting Special Heroes Nederland hebben de ambitie dat in 2032 alle jongeren voldoen aan de sport- en beweegnorm. Op dit moment sport en beweegt meer dan de helft van de jongeren (60%) te weinig. Als we nu niets doen, heeft meer dan de helft van de Nederlanders in 2040 een chronische aandoening. Momenteel is er in Nederland een mismatch tussen de huidige sportinitiatieven en de behoeftes van niet- sportende jongeren.

Samen met jongeren op het VMBO ontwikkelen we een concept dat aansluit bij de behoeftes van deze jongeren: ShuffleSports. Met ShuffleSports mixen we twee bestaande sporten zonder ze te matchen. Hiermee creëren we een nieuwe sport die nog nooit iemand heeft gedaan. Het gaat niet over of je de sport kan, maar over samen plezier maken. We zijn nu actief op twee scholen, maar willen dat de komende periode uitbreiden naar 20 scholen in Nederland. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!