Doe mee!

Vacature Coördinator Regionale Partnerships & Implementatie

Ben jij sterk in het maken van businessmodellen? Heb jij een goed strategisch inzicht? Ben jij vaardig in het opbouwen en onderhouden van een netwerk? En wil je met jouw inzet impact maken voor mensen met een beperking? Bekijk dan onderstaande vacature.

Stichting Special Heroes Nederland zoekt een:

Coördinator Regionale Partnerships & Implementatie (ca 32 uur)
Locatie: Werkzaamheden op kantoor verricht je in Utrecht
en daarnaast ben je een groot deel van de week onderweg

 

Wat doet Stichting Special Heroes Nederland
Iedereen moet een gezond en actief leven kunnen leiden. Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of met gedragsproblematiek, is dat minder vanzelfsprekend. Daarom bestaat Stichting Special Heroes Nederland. Wij ondersteunen en ontzorgen organisaties die een gezonde en actieve leefstijl bij de doelgroep willen stimuleren. Dit doen wij met een zo groot en breed mogelijk aanbod op het gebied van eten & drinken, kunst & cultuur, natuur & techniek, ontspanning & relaties, sport & bewegen en werk & participatie. Daarmee maken we mogelijk dat de doelgroep zich fysiek, mentaal en sociaal ontwikkelt met een gezonde en actieve leefstijl.

We kijken waar behoefte aan is, ontwikkelen daarvoor maatwerkprogramma’s en zorgen voor verbinding en impact. We stimuleren (speciaal onderwijs) scholen, zorginstellingen, verenigingen, bedrijfsleven en gemeenten om nauw met elkaar samen te werken, zodat ieder vanuit zijn eigen kracht kan bijdragen aan een stimulerende omgeving en een veelzijdig aanbod voor de doelgroep. Van voetbal en muziek tot gezonde voeding en moestuinieren. Wij zijn sterk in het ontwikkelen en implementeren van programma’s op lokaal en regionaal niveau die bijdragen aan meer structurele participatie van de doelgroep. We zorgen actief voor monitoring van de programma’s, kennisdeling en brengen organisaties met elkaar in verbinding, zodat we programma’s lokaal duurzaam verankeren.

Kijk voor meer informatie over de organisatie, programma’s en de teams op onze website.

 

Over de functie
Ben jij een strategische denker en doener die passie heeft voor het bouwen van sterke regionale partnerships samen met collega’s in de regio? Heb je ervaring met het ontwikkelen van wervingsstrategieën en het implementeren van effectieve samenwerkingsmodellen binnen onderwijs, zorg en overheid? En kun je je collega’s daarin coachen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Coördinator Regionale Partnerships ben je een netwerker pur sang. Met jouw ervaren, prettige en daadkrachtige stijl van leidinggeven weet je de regioteams te motiveren en te inspireren om gezamenlijk doelen te behalen, en hen te faciliteren met instrumenten en businessmodellen om dit zo goed mogelijk te doen.

Wij zijn op zoek naar iemand:

 • Die niet schuw is om knopen door te hakken en durft te handelen waar nodig;
 • Met sterke business- en strategische kennis;
 • Die potentiële klanten en partners kan adviseren en overtuigen tot samenwerkingen;
 • Met een goed begrip van het gemeentelijke proces en de sector;
 • Die businessmodellen kan vertalen naar concrete acties en resultaten;
 • Die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie.

 

Jouw rol en het team

Je werkt nauw samen en coacht het nieuwe team Regionale Implementatie (Team RI), bestaande uit vier Regiocoördinatoren, de Coördinator Zorg en de Projectleider ShuffleSports. Samen met dit team stuur je zowel op de kwaliteit als kwantiteit van regionale partnerships.

Je faciliteert het Team RI door hen te voorzien van de juiste proposities, presentaties, materialen en efficiënte processen. Je begrijpt de behoeften van het team en weet deze te verbinden met de support van ondersteunende teams. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een strategie voor het werven van met name gemeenten en de uitvoering hiervan.

Je vindt het leuk om jouw kennis over te dragen aan collega’s en hen te ondersteunen.

Kortom, als Coördinator Regionale Partnerships weet je hoe je binnen een team kunt opereren en breng je veel strategisch inzicht en operationele ervaring met je mee.

Profiel

 • Je hebt een HBO+ opleiding in de richting van marketing-sales en/of programma management;
 • Je hebt affiniteit met het opzetten van samenwerkingen in het gemeentelijk landschap en sociaal domein;
 • Je hebt kennis van marktbewerking op regionaal en lokaal niveau binnen overheid, onderwijs en zorg;
 • Je krijgt energie van netwerken, strategisch ondernemen en het creëren van partnerships;
 • Je hebt een aantal jaren aantoonbare ervaring in (een) vergelijkbare functie(s);
 • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en positief volhardend;
 • Je hebt (veel) ervaring met leiding geven aan een team(s);
 • Je werkt graag samen, zowel in je eigen team, als met collega’s uit andere teams.

 

 Wat bieden wij jou:

 • Een goede werkplek in Utrecht en de mogelijkheid om ook thuis te werken;
 • Een reiskostenregeling;
 • Een enthousiast en informeel team;
 • Een contract voor in eerste instantie 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Salaris conform CAO SPORT.

 Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons dynamische team! We kijken uit naar jouw sollicitatie.

 

Informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op Erna Mannen, Directeur. Zij is bereikbaar via emannenspecialheroes.nl of +316 43 00 47 06

 

Reactie
De reactie kan t/m 21 april worden gestuurd naar hr@specialheroes.nl o.v.v. “Sollicitatie Coördinator Regionale Partnerships & Implementatie”. Je reactie (motivatiebrief met CV) kan je richten aan Sabine Bergsma.