Doe mee!

Uit je dak in Twente wederom voor Special Heroes Nederland

De Cabriorit “Uit je dak in Twente”, een jaarlijks fundraising evenement van Lions Almelo heeft, in 2019 voor de 3e keer, wederom Stichting Special Heroes Nederland als goede doel gekozen. Een prachtig voorbeeld van soepel en prettig samenwerken om het welzijn van kinderen en jongeren in het speciaal onderwijs te verbeteren. Met veel enthousiasme, professionaliteit en toewijding zijn veel kinderen en jongeren op meerdere scholen in Almelo en de regio actief betrokken geraakt bij diverse sporten en culturele activiteiten. Special Heroes Nederland is enorm trots op het feit dat Lions Almelo zich met het organiseren van de cabriorit zo enorm inspant om zoveel mogelijk te betekenen voor onze doelgroep.

Ga naar de website van Lions Almelo voor meer informatie over “Uit je dak in Twente” en schrijf je in voor de cabriorit.

Lions Almelo is een club van 30 heren die maandelijks twee keer bijeenkomen en jaarlijks meerdere events organiseren in het kader van de doelstelling van Lions International, met wereldwijd meer dan 2 miljoen leden. 

Het doel van Lions betreft het bevorderen van wederzijds begrip en verdraagzaamheid tussen groepen mensen en het dienen van het algemeen welzijn, onder het motto ‘We Serve’. Activiteiten berusten op onderlinge vriendschap, persoonlijke inzet en professionele inbreng.