Doe mee!

Tobias Camps en Annette van Kuijk nieuwe leden Raad van Toezicht

Vanaf dit voorjaar treden Tobias Camps en Annette van Kuijk toe als nieuwe leden van de Raad van Toezicht van Stichting Special Heroes Nederland. Tobias Camps is directeur Zorgcatering bij cateraar Hutten. Annette van Kuijk is revalidatiearts en medisch directeur bij Tolbrug specialistische revalidatie, onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch. Met het toetreden van twee nieuwe leden nemen we ook afscheid van Erik Lenselink als lid van de Raad van Toezicht, hij was actief van januari 2016 tot oktober 2023. 

Hieronder lees je de motivatie van Tobias en Annette om lid te worden bij onze Raad van Toezicht.

Wat mij aanspreekt is een kleine groep mensen die pragmatisch en verbindend te werk gaat, met in het vizier een gedeelde visie en missie. Special Heroes doet dat, zonder politieke of commerciële agenda. Daaraan wil ik bijdragen en daar wil ik onderdeel van zijn. De belangeloze doeltreffendheid zonder politiek of commercieel belang is voor mij een verfrissend perspectief.

Dat een gezonde en actieve leefstijl leidt tot een betere persoonlijke ontwikkeling en tot meer welbevinden is een adagium dat ik dagelijks onderschrijf in mijn werkzame leven. Over die as wil ik bijdragen aan de stichting en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen.

– Tobias Camps

In mijn werk als revalidatiearts zie ik dat weer meedoen en van waarde zijn helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn als je een beperking hebt.  Ook als je net een revalidatietraject hebt doorlopen, is weer meedoen in je eigen omgeving op een manier die bij jou past een pittig proces. Zeker als je het gevoel hebt dat je het helemaal zelf moet doen. Daarom draag ik als lid van de Raad van Toezicht graag mijn steentje bij aan die belangrijke doelstelling van Special Heroes om “meer mensen mee te laten doen door (ontwikkelings)mogelijkheden te bieden; want iedereen heeft recht op gelijke kansen”.

– Annette van Kuijk

 

 

Wij zijn blij met de komst van deze nieuwe leden van de Raad van Toezicht!

Lees meer over de Raad van Toezicht op deze pagina.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.