Doe mee!

Papendorpers rennen een prachtig bedrag bij elkaar voor Special Heroes Nederland

Donderdagmiddag 22 september organiseerde Business Park Papendorp voor de 8e keer op rij de Papendorpse Run voor en door Papendorpers. Bijna 50 deelnemers, werkzaam op Papendorp, legden op Sportpark Galecop een of meerdere rondes af van 1,5 km om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar had Stichting Special Heroes Nederland de eer om dit goede doel te zijn.

Onder het genot van een heerlijk najaarszonnetje werd afgetrapt met een gezamenlijke warming-up, waarna de deelnemers hun ronde(s) rennend volbrachten. Dankzij de grote inspanningen van de deelnemers, hebben meer dan 400 mensen een donatie gedaan. Met bijzondere, vaak persoonlijke verhalen en motivaties werd geld opgehaald. Zo haalde Didier Jabroer meer dan duizend euro op waarvoor hij als tegenprestatie z’n baard ter plekke liet afscheren (zie foto).

Enorm dankbaar nam directeur Erna Mannen van Stichting Special Heroes Nederland na afloop een cheque uit handen van Egmont Tilleman van Berenschot, waarvan het bedrag inmiddels is opgelopen tot €12.212! Erna Mannen: “Leuk om te zien dat de deelnemers zo veel plezier beleven aan het samen sporten. Met deze donatie gaan we nog meer mensen met een beperking ook plezier laten beleven bij het meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en ze zo een gezonde en actieve leefstijl laten ervaren!”

Alle deelnemers, donateurs en de organisatie, bedankt voor jullie inzet!