Doe mee!

Menzis stelt 1e prijs verkiezing Sportiefste VSO-school van NL beschikbaar!

Op woensdag 15 april aanstaande is de finaledag van de verkiezing ‘Sportiefste VO en VSO-School van Nederland’. Iedere twee jaar organiseert de KVLO (de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijk Opvoeding) samen met NOC*NSF deze verkiezing met als doel het waarderen van scholen en secties die een buitengewoon goed of innovatief aanbod bewegen en sport hebben voor hun school. Bovendien krijgen deze scholen met deze verkiezing een podium om andere scholen te inspireren.
Voor het 3e jaar op rij doen ook speciaal onderwijsscholen mee met de verkiezing en is Special Heroes Nederland betrokken bij de organisatie. Naast eerder genoemde partijen wordt de finaledag op Sportcampus Zuiderpark georganiseerd door studenten van de Haagse sportopleidingen en de gemeente Den Haag.

De winnaar ontvangt niet alleen de felbegeerde titel ‘Sportiefste VSO-school van Nederland 2020’ en een prijzencheque, maar ook een geweldige watersport tweedaagse op het Robinson Crusoë Eiland! Dit unieke eiland met gezellige accommodatie ligt midden in de Loosdrechtse Plassen en is speciaal aangepast om mensen met een beperking kennis te laten maken met verschillende watersporten. Deze fantastische prijs t.w.v. €2500,- wordt alweer voor de 3e maal aangeboden door Menzis.