Doe mee!

Meedenken voor een gezonde leefstijl in het (V)SO 

Special Heroes Nederland maakt zich sterk voor een actieve en gezonde leefstijl voor mensen met een beperking. Zo bieden we, in samenwerking met scholen in het speciaal onderwijs, het integrale leefstijlprogramma Healthy Heroes aan. Wij vinden het belangrijk om de toegevoegde waarde van deze integrale aanpak breder inzichtelijk te maken voor én samen met betrokken partijen (scholen, leerlingen, ouders, gemeenten). Wat levert de aanpak concreet op, en wat zijn de verwachtingen en ambities? Bureau WHISE ondersteunt ons hierbij.

In werksessies verkennen we samen hoe gezonde leefstijl in het speciaal onderwijs vorm kan krijgen, wat het oplevert en voor wie.

In september organiseren wij een sessie voor scholen.

Tijd: woensdag 6 september, van 13.00 tot 16.00 uur (reservedatum: maandag 11 september, van 10.00 tot 13.00 uur)

Locatie: Kantoor Special Heroes Nederland in Utrecht

Bent u leerkracht of schoolleider in het (voortgezet) speciaal onderwijs en wilt u samen met collega’s uit het werkveld meedenken over hoe ons leefstijlprogramma kan bijdragen aan de kerndoelen van het (voortgezet) speciaal onderwijs? Of wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met Daphne Jansen (coördinator onderzoek & monitoring) via telefoon: 06-34636311, email: djansen@specialheroes.nl