Doe mee!

Maak het verschil als Crewmember van de “Vita On Tour Voetbal Battle”

We zoeken studenten voor meerdere dagen in de week (2 teams van 3 à 4 studenten voor 2-3 dagen in de week) die “on tour” gaan met mascotte Vita, en ons opblaasbare voetbaldoel om leerlingen in het speciaal onderwijs te enthousiasmeren en deel te laten nemen aan onze “Vita On Tour voetbal Battle” voor alle Special Heroes scholen in Nederland (Focus op Noord- en Oost- Nederland) Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Je maakt deel uit van het “Vita on tour voetbal battle team” dat in de periode februari-mei 2021 60-80 speciaal onderwijs scholen gaat bezoeken met onze mascotte Vita, opblaasbare voetbaldoel en start/finish boog. Op het schoolplein (gymzaal) wordt onze voetbalarena opgebouwd en 5 leerlingen vertegenwoordigen hun school in een “on tour” competitie door zo veel mogelijk punten te behalen met het schieten op ons voetbaldoel. Per school wordt door het team een leuke vlog gemaakt van de school en de battle. Deze vlog/video wordt door een teammember bewerkt en gedeeld via onze social mediakanalen. Elke school wordt via de video op social media uitgedaagd om de hoogste score te verbeteren of om zo hoog mogelijk te eindigen in de online ranglijst die elke keer aan het eind van de vlog/video zichtbaar is .

Als member van de “Vita On Tour Voetbal Battle” is het aan jou om, in samenwerking met de projectleider Events, regionaal projectleiders en team communicatie van Special Heroes Nederland, het evenement op de school vorm te geven. Jij gaat ervoor zorgen dat de “Vita On Tour Voetbaal Battle” een vet event wordt voor de kinderen en jongeren op het schoolplein en viral gaat op socials. Dat betekent ook dat je kritisch mag kijken naar de huidige opzet/content. Jij hebt daarom geen blad voor de mond en kijkt altijd waar en hoe we onze concept/content kunnen verbeteren. Met jouw sportieve creativiteit breng jij ons event to the next level.

Wat wij bieden
– Je werkt in een gezellig, sportief en creatief team.
– Je kunt minimaal 4 maanden stage lopen.
– Je kunt veel ervaring op doen met het speciaal onderwijs en organiseren van events
– Je bent betekenisvol bezig en zet een tastbaar product (event) neer in de praktijksetting
– Mogelijke eindproducten voor je studie: adviesrapport, draaiboek/projectplan, behoefte onderzoek en/of communicatie/marketingplan
– Je krijgt een betekenisvolle Stichting op jouw CV.

Wat wij vragen
– Minimaal 2ejaars HBO werk- en denkniveau.
– Je bent een social minded en sportief ingesteld persoon.
– Je hebt basiskennis van maken van vlogs/video’s en het bewerken hiervan (Adobe programma’s) en/of wil je daarin graag verbeteren/ontwikkelen.
– Je kunt creatief en sportief denken en wil dat verder ontwikkelen.
– Je bent in bezit van rijbewijs (geen vereiste als ander teammember hierover beschikt).
– Organisatorisch sterk en echte team-player.

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze top stageopdracht en voldoe je aan onze wensen? Laat dit dan weten aan projectleider Events Oscar Elsinga, via oelsinga@specialheroes.nl ‘Solliciteer snel, want het team gaat al snel “On Tour” en jij wilt deze tourbus toch niet missen?

Extra informatie
Wie zijn wij? Stichting Special Heroes Nederland maakt zich sterk voor mensen met een beperking door een gezonde en actieve levensstijl te stimuleren en een zo groot en breed mogelijk aanbod in sport, cultuur, werk en gezondheid te creëren.

We kijken waar behoefte aan is, ontwikkelen daarvoor maatwerkprogramma’s en zorgen voor verbinding. We stimuleren scholen, instellingen, verenigingen, bedrijfsleven en gemeente om nauw met elkaar samen te werken. Zodat ieder vanuit zijn eigen kracht kan bijdragen aan een stimulerende omgeving en een veelzijdig aanbod, van voetbal en capoeira tot muziek en fotografie. Wij zijn sterk in het ontwikkelen en implementeren van programma’s op lokaal en regionaal niveau die bijdragen aan meer structurele sport- en cultuurparticipatie van de doelgroepen. We zorgen actief voor monitoring van de programma’s, kennisdeling, en dat organisaties met elkaar in verbinding komen en blijven, zodat programma’s lokaal duurzaam verankeren.

Elk schooljaar kunnen leerlingen met hun school deelnemen aan Sport Heroes evenementen. Meestal vinden de Sport Heroes Experiences aan het begin van het schooljaar (in september en oktober) plaats. Een sportochtend of -middag op de school, waarbij diverse lokale sportverenigingen de leerlingen kennis laten maken met hun sport. Zo krijgen de leerlingen een beeld van mogelijke sporten en kunnen zij een keuze maken voor clinics die gedurende het schooljaar gegeven worden op de school.

Vanaf april tot het einde van het schooljaar volgen dan de Sport Heroes Challenges of Sport Heroes Battles. Dit zijn regionale evenementen georganiseerd door Special Heroes Nederland. Scholen kunnen met hun leerlingen meedoen aan deze sportieve dag. Bij de Challenge gaan de leerlingen met elkaar sporten, bijvoorbeeld tijdens een survival. In de Battles strijden teams van verschillende scholen tegen elkaar, zoals bij de voetbal battle of dance battle. Door de coronaregels is het op korte termijn niet mogelijk om de events met verschillende scholen op sportlocaties te organiseren vandaar dat we in 2021 de scholen coronaproof willen bezoeken met verschillende “on tour” concepten. Het eerste concept is een voetbal battle die rond toert langs de verschillende Special Heroes scholen in Nederland. Op basis van ervaringen van dit concept wordt bekeken hoe dit kan worden uitgebreid met een Dance battle en gezond koken battle op scholen met een dansleraar/kok met behulp van een team studenten. Kijk voor meer informatie ook op onze social media kanalen en www.specialheroes.nl