Doe mee!

Fortuna Sittard lanceert een eigen Team 12

Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn bij voetbalclub Fortuna Sittard welkom om werkervaring op te doen. Ze vormen samen Team 12 en werken binnen de aansprekende werkomgeving van Fortuna Sittard aan hun persoonlijke ontwikkeling. Het leren van werknemersvaardigheden staat daarbij centraal. De jongeren krijgen passende ondersteuning en begeleiding van een werkcoach.

 

Team 12 is nu een programma van Special Heroes Nederland. Het concept is ontwikkeld bij VVV Venlo en gaat nu zijn weg vinden door heel Nederland. Team 12 en het programma ‘Ik ben P.A.’ – dat wordt aangeboden op voortgezet speciaal onderwijs en praktijkscholen – gaan samen een combinatie vormen. ‘Ik ben P.A.’ bestaat uit een flexibel lesprogramma voor docenten, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. De lesprogramma’s zijn rondom de interessegebieden Sport, Media, Horeca, Art, Groen en Techniek.

Team 12 biedt jongeren een kans om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Hun persoonlijke ontwikkeling en vrijwillige inzet voor anderen maakt onze samenleving sterker.

Kijk voor meer informatie op www.team-12.nl