Doe mee!

Fijne kerst en een gezond 2022!

Iedereen leeft weer toe naar de kerstperiode van 2021. Even uitblazen, terugblikken op een intensief jaar en vooruit kijken naar wat 2022 ons gaat brengen.

Was het coronavirus in 2020 al een crisis die door bijna niemand was verwacht, ook in 2021 roerde het zich nog aanzienlijk en vroeg het van een ieder heel veel geduld, flexibiliteit en aanvaarding.

Wij willen al onze samenwerkingspartners die met ons in actie zijn geweest, ons hierin hebben gesteund, heel erg danken, omdat we ondanks alles toch gezamenlijk veel voor onze doelgroepen hebben kunnen betekenen in 2021.

In 2022 is de verwachting dat corona ons nog wel zal vergezellen en daarmee ook de kans op sombere, negatieve gedachten en isolement. Laten we dat met elkaar omkeren en 2022 een wending geven.

Wij hopen dat we samen weer met licht, creativiteit en doorzettingsvermogen ons inzetten om een gezonde en actieve leefstijl met ons programma voor de doelgroep te stimuleren, zodat zij in staat zijn meer de regie op hun eigen gezondheid op te pakken en daarmee zelf hun weerbaarheid vergroten.

Met onze programmalijnen sport & bewegen, kunst & cultuur, voeding & gezondheid, (vrijwilligers)werk & participatie dragen we bij aan meer positieve gezondheid en geluk.