Doe mee!

Doe mee aan de verkiezing ‘Sportiefste VSO-school van Nederland!

In schooljaar 2022-2023 organiseert de KVLO in samenwerking met NOC*NSF, Special Heroes Nederland en Kenniscentrum Sport & Bewegen de verkiezing ‘Sportiefste VSO-school van Nederland’. Dus ben jij in het bezit van het themacertificaat Bewegen en Sport van de Gezonde School en doet jouw school nét dat beetje extra op het gebied van bewegen en sport voor de leerlingen? Doe dan mee!

Marcel Bouwhuis van VSO de Twijn (Zwolle) won in 2021 met zijn school de verkiezing. Wij vroegen hem waarom scholen aan de verkiezing mee zouden moeten doen:

Mijn vakcollega’s bewegingsonderwijs van Onderwijscentrum De Twijn en ik zijn nóg trotser geworden op wat we al deden. Ook zijn we ons nog bewuster geworden van wat we aanbieden voor onze leerlingen en waarom. Bovendien heeft het ons een mooi beeld opgeleverd waar we momenteel staan in het onderwijsaanbod sport en bewegen. Door onze deelname aan deze verkiezing werd het belang van bewegingsonderwijs en sport en bewegen voor onze leerlingen onderstreept door uiteraard de vakcollega’s, maar ook directie en collega’s!”

Onlangs genoten een aantal leerlingen van VSO De Twijn uit Zwolle van hun welverdiende prijs: een watersport tweedaagse bij het Robinson Crusoë Eiland, Loosdrecht t.w.v. €2500,- aangeboden door Menzis. Zij werden vervoerd met een mooie touringcar dankzij de inzet van Qarin.

Verzamel dus alvast alle troepen, want na de zomervakantie start de inschrijving! Tot die tijd vind je alvast meer informatie en inspiratie op www.kvlo.nl/sportiefsteschool.