Doe mee!

Bekijk live het verkiezingsdebat ‘preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen’ op 4 maart

Op donderdag 4 maart van 16.00 tot 17.30 uur organiseert Stichting Special Heroes Nederland, samen met NOC*NSF, sportbonden en 23 partners uit de zorg-, welzijns-, onderwijs-, en sport- en beweegsector een verkiezingsdebat vanuit Nieuwspoort over ‘preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen’. Zorg ervoor dat je er online bij bent!

Meld u hier aan!

Tijdens de live uitzending gaan kandidaat-Kamerleden die meedoen aan de landelijke verkiezingen op 17 maart hun visie voor de komende vier jaar toe lichten. Welke kandidaat-Kamerlid wil de komende regeerperiode écht werk gaan maken van preventie en een gezonde leefstijl? Wie heeft het allesomvattende plan om Nederland weerbaarder en gezonder te maken?

“Iedereen ontwikkelt zichzelf fysiek, mentaal, sociaal beter door een gezonde en actieve leefstijl, en voelt zich lekkerder in zijn vel. Beperkingen kunnen sneller leiden tot een inactieve leefstijl. Het is dus zeker van belang om ons gezamenlijk sterk te maken voor een gezonde en actieve leefstijl van mensen met een beperking door hen structureel te doen deelnemen aan een zo passend en breed mogelijk aanbod op de gebieden van sport/bewegen, kunst/cultuur, voeding/gezondheid, werk/participatie!”

– Erna Mannen, directeur Stichting Special Heroes Nederland –

 

Dit gebeurt allemaal onder de bezielende leiding van Martijn de Greve. De kandidaat-Kamerleden krijgen de kans om hun visie op de volgende punten te vertellen:

  • Wat is de manier voor een krachtig Nederland na de coronacrisis?
  • Hoe wordt de lokale samenwerking op het gebied van gezondheid, preventie en sociale cohesie versterkt?
  • Welke rol hebben de sport- en beweegaanbieders om Nederland gezonder en vitaler te maken?
  • Hoe hoog staat preventie op de agenda en de bijbehorende rol van werkgevers en zorgverzekeraars?

Wie deze kandidaat-Kamerleden zijn? En welke bekende Nederlanders uit de sport-, beweeg-, zorg-, wetenschap-, en welzijnssector deze punten toelichten? Na de aanmelding ontvangen jullie een bevestiging en in aanloop van 4 maart a.s. zullen wij hen aan jullie voorstellen.

Kortom, het belooft een mooie uitzending te worden waarin de gezondheid van de Nederlander, in de komende vier jaar, centraal zal staan. U kunt zich hieronder aanmelden en ontvangt dan kort voor de uitzending de link en de laatste informatie.

“Het is juist nu duidelijker dan ooit: sport en bewegen verdienen een centrale plek in ons dagelijks leven.”

– Anneke van Zanen-Nieberg, voorzitter NOC*NSF –

Meld u hier aan!