Doe mee!

4people geeft events Stichting Special Heroes Nederland nog meer glans

Arnhem, 18 november 2019 – 4people stelt de komende twee jaar middelen ter beschikking aan Special Heroes Nederland om de events te versterken met de focus op regio Oost- en Noord-Nederland. Niet alleen zullen hierdoor een aantal events structureel versterkt worden, er zal ook een kwaliteitsverbetering mogelijk zijn, de communicatiemiddelen kunnen versterkt worden voor meer naamsbekendheid van Special Heroes en de beleving kan vergroot worden met materialen ter aankleding van events en deelnemers.

Al langer draagt 4people Stichting Special Heroes Nederland een warm hart toe. Directeur Ronald ter Beek reed een aantal keer loodzware rally’s op z’n motor, waaronder de Dakar Rally, met als goede doel Special Heroes. “Het is fantastisch om te zien wat de events van Special Heroes doen met de deelnemers, leerlingen in het speciaal onderwijs. Plezier, verleggen van grenzen, toename van zelfvertrouwen: je ziet de leerlingen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en dat sluit perfect aan in hoe wij bij 4people met onze mensen omgaan.”

Oscar Elsinga, eventcoördinator bij Special Heroes Nederland, is uiteraard zeer content met de ondersteuning die 4people komende jaren geeft. “Voor onze deelnemers is een event op zich al de kers op de taart. Vaak hebben zij zich via ons stimuleringsprogramma Sport Heroes binnen schools voorbereid op het event. Wanneer wij de events dan nog meer ‘body’ kunnen geven bijvoorbeeld door middel van T-shirts voor de deelnemers of een mascotte dan wordt de beleving bij deelnemers nog intenser. Tevens hebben we de ambitie om bij onze events meer verbinding te maken met andere programma’s van Special Heroes Nederland. Zo kunnen we bijvoorbeeld DJ-workshops (Art Heroes) toevoegen of Media P.A.’s inzetten (Ik ben P.A.).”

 Over 4People

4people detacheert technische professionals bij toonaangevende organisaties binnen Engineering en Bouw, Infra & Milieu. Ze zijn landelijk actief vanuit vijf regiokantoren en de hoofdvestiging in Hengelo. De persoonlijke ambities en ontwikkeling van hun professionals staan centraal. Door deze persoonlijke werkwijze zorgt 4people voor de juiste carrièrestap en zijn zij dé partner in elke fase van een loopbaan, van ambitieuze starter tot ruim ervaren professional. Een vast dienstverband bij 4people betekent persoonlijke ontwikkeling door opleidingen en cursussen op maat. 4people is er ook voor organisaties die behoefte hebben aan daadkrachtige technische professionals. Met ruim 18 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling hebben zij een waardevol netwerk van professionals en opdrachtgevers opgebouwd. Op basis van deze ervaring en actuele kennis van de arbeidsmarkt zijn hun consultants een professionele sparringpartner voor uiteenlopende wervingsvraagstukken