Doe mee!

Vita On Tour: 15 scholen van Groningen tot Tegelen

Zoals we het schooljaar zijn geëindigd, zijn we het nieuwe schooljaar ook weer begonnen met de Vita On Tour. De aftrap van de reeks, van in totaal 15 scholen binnen het speciaal onderwijs, begon al in augustus. De leerlingen van het Altra College in Hoofddorp konden middels verschillende activiteiten en workshops een gezonde en actieve leefstijl ervaren. Ook werden er in Groningen, Veendam, Meppel, Ommen, Heerenveen, Leeuwarden, Zwolle en Tegelen nog leuke inspirerende, leuk en sportieve activiteiten en workshops georganiseerd. Een unieke ervaring voor de leerlingen die aansluit bij de programma’s Sport Heroes, Art Heroes en Healthy Heroes.

Ook voor deze reeks van de Vita On Tour konden we weer een beroep doen op de logistieke oplossingen van Oldenburger Fritom. Want ook de afgelopen maanden reed de bedrijfsbus die zij beschikbaar stelden door het land!

Nog niet bekend met onze programma’s of wil je meer informatie over de Vita On Tour? Lees dan hier meer over ons aanbod, een integraal programma om het welzijn van leerlingen te verbeteren en hun talenten tot bloei te laten komen, of neem contact op met de Regionaal Projectleider bij jou in de buurt.