Doe mee!

Lions Club Almelo overhandigt cheque van €15.750 aan Special Heroes (Twente)

Op 23 juni dit jaar werd voor de 3e maal de cabrio-toertocht “Uit Je Dak In Twente” verreden, georganiseerd door Lions Club Almelo. Op deze zonovergoten zondag reden maar liefst 50 equipes mee en maakten kennis met vele niet eerder bezochte plekjes in Twente en omgeving. Mede dankzij de Almelose hoofd-sponsoren (Theaterhotel Almelo, Tecnotion en Dierenkliniek Almeloord) en alle overige sponsoren haalde de club een bedrag van € 5500,- op.

Dankzij het honoreren van een aanvraag vanuit LC Almelo werd deze donatie vanuit Stichting Lions Quest aangevuld met € 5000,- en dus stond de teller op € 10.500,-. Dit bedrag werd door Stichting “Het Gehandicapte Kind” (voorheen NSGK) nog eens opgehoogd met 50% waardoor het bedrag op de cheque uiteindelijk € 15.750,- is geworden.

Lizzy Bakker, Regionaal Projectleider van Special Heroes (Twente en Achterhoek) is superblij met dit fraaie resultaat waardoor zij haar doelstellingen voor dit én komend schooljaar zal kunnen realiseren voor met name 3 instellingen in Almelo: SO De Wissel, de Dr. Herderscheeschool en SO het Mozaïek.

Rie Flach, namens Stichting Het Gehandicapte Kind, kon helaas niet bij de overhandiging aanwezig zijn, maar liet weten trots te zijn op de Cabrio-toertocht als activiteit en zeker ook op het uiteindelijke bedrag op de cheque. Zij gaf aan heel veel waardering te hebben voor het werk van Special Heroes. Clubpresident Hans Hammink liet de eer om deze cheque te overhandigen over aan Menno von Brucken Fock, de voorzitter van de stuurgroep “Cabrio-toertocht”. Namens de club maakte von Brucken Fock een groot compliment aan sponsoren en deelnemers en bedankte de clubleden voor hun bijdragen. Hij benadrukte het respect voor het werk van Special Heroes vanuit Lions Club Almelo.

“Er komt een 4e editie van “Uit je Dak in Twente” en die zal zijn op zondag 14 juni 2020, dus ‘save the date’!!”, aldus Menno von Brucken Fock (Lions Club Almelo).

 

Op de foto’s (v.l.n.r.):
Hans Hammink (Clubpresident), Lizzy Bakker (Special Heroes), Menno von Brucken Fock (Lions Club Almelo)