Doe mee!

Lizzy Bakker

  • lbakker@specialheroes.nl
  • 06 41 24 17 55

Even voorstellen

Mijn naam is Lizzy Bakker, sinds Maart 2017 ben ik actief als Regionaal Projectleider in Twente. Na jarenlang in de (sportieve) evenementenbranche werkzaam geweest te zijn, wilde ik wat anders en ben ik die sportiviteit door gaan zetten en mij verder gaan ontwikkelen als sportinstructeur. Hier verzorg ik nu allerlei sportlessen en trainingen op allerlei niveaus. Ik weet dus als geen ander hoe belangrijk sporten is en wat dit met je doet, helemaal voor deze speciale doelgroep.

Het mooie aan het programma van Stichting Special Heroes Nederland is dat ik nu kan zorgen dat deze leerlingen de kans krijgen om meer te sporten, kennis maken met de verschillende sporten of vrijetijdsbesteding en als ze willen zich hierin verder kunnen ontwikkelen. Naast het sportprogramma houd ik mij ook bezig met Art Heroes, niet iedereen vind sporten leuk en door ook kunst en cultuur in te zetten op de school betekent dit hopelijk dat elke leerling straks een leuke vrijetijdsbesteding heeft.

Daarnaast wordt in Twente het Vrijetijdsprogramma en  Ik ben P.A. programma actief ingezet op verschillende scholen, met zeer positieve resultaten.

Naast Twente houd ik mij ook deels bezig met de verschillende programma’s op scholen in de Achterhoek.