Doe mee!

Willemijn Baken

  • wbaken@specialheroes.nl
  • 06 20 24 63 44

Leef met je kop omhoog!

Ik ben Willemijn Baken, sinds juni 2022 directeur van Special Heroes Nederland. Jaren geleden stond ik aan de wieg van het ontstaan van de mooie programma’s in het onderwijs en de zorg. De afgelopen jaren was ik actief als directeur van Kenniscentrum Sport en Bewegen en volgde vanaf de zijlijn onverminderd de ontwikkelingen die Special Heroes Nederland doormaakte.

Stichting Special Heroes Nederland is uitgegroeid tot een mooie betekenisvolle club; en is er nog een wereld te winnen! De programma’s omvatten een gevarieerd aanbod aan activiteiten die een gezonde leefstijl en meedoen bevorderen. Mee kunnen doen gun je iedereen, en is niet altijd vanzelfsprekend. Een inclusieve samenleving maken we niet alleen. De samenwerking met gemeenten, scholen, zorginstellingen, mensen met een beperking, het rijk, fondsen, sportorganisaties, kunst- en cultuurclubs en bedrijven leidt tot nieuwe initiatieven en succesvolle aanpakken. Samen bouwen we met veel plezier de komende jaren verder aan een passend aanbod voor iedereen die net iets anders nodig heeft.

Niet alleen met onze partnerships maken we het verschil. Onze integrale aanpak en directe betrokkenheid bij onze doelgroep zijn onmisbare ingrediënten voor het realiseren van onze doelen. En bovenal een groep gemotiveerde, kundige, innovatieve en positieve collega’s die zich iedere dag ‘’met de kop omhoog’’ inzetten om de programma’s van Special Heroes Nederland tot een succes te maken.

Het positivisme, dat leven en werken met ‘’de kop omhoog’’, maakt dat mogelijkheden het bij ons altijd willen van beperkingen.