Doe mee!

Lieneke Vos

  • lvos@specialheroes.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Lieneke Vos en sinds 1 juli 2021 ben ik werkzaam bij Special Heroes Nederland als projectleider Leefstijlsprint.

Vanuit mijn opleiding psychomotorische therapie ben ik geïnteresseerd in het bewegen en het gedrag van de mens. Mijn werkervaring heb ik opgebouwd in diverse functies binnen het speciaal onderwijs en de (specialistische) jeugdzorg. Deze kennis van diverse doelgroepen en gedragsverandering komt goed van pas binnen mijn functie.

Tijdens mijn opleiding tot leefstijlcoach is mijn passie en enthousiasme voor gezonde leefstijl nog meer versterkt. Mentaal welbevinden, voel je lekker in je eigen hoofd & lijf door middel van bewegen, voeding, sport, zingeving. Wat maakt jou vrolijk & vitaal?

De sector preventieve gezondheid is volop in ontwikkeling en hier draag ik graag aan bij. Anderen stimuleren in het ontwikkelen en hebben van een plezierig gezond leven! In mijn opdracht als projectleider Leefstijlsprint komt dit mooi samen:
‘Op het verzoek van het ministerie van VWS gaat Stichting Special Heroes Nederland voor mensen met een beperking activiteiten ontwikkelen en uitvoeren die hun welzijn en leefstijl verbeterd. Onze missie is zoveel mogelijk mensen met een beperking en hun omgeving de kracht van een gezonde leefstijl laten ervaren, waardoor zij bewust en onbewust steeds meer gezondere keuzes gaan maken.’