Doe mee!

Irene Gruintjes

  • igruintjes@specialheroes.nl
  • 06 51 96 99 58

Even voorstellen

Met veel enthousiasme stimuleer ik een gezonde en actieve leefstijl bij verschillende doelgroepen. Na mijn studie communicatiemanagement heb ik opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van voeding en beweging die me geïnspireerd hebben om, naast mezelf, ook anderen te enthousiasmeren voor een actieve en gezonde leefstijl. Zo ben ik mijn passie voor sport en een gezonde leefstijl gaan combineren in mijn werk als projectleider Gezonde Leefstijl. Ik heb in de afgelopen 10 jaar ervaringen opgedaan als sportinstructeur, gezinscoach, projectleider en trainer/workshopleider.

Een gezonde leefstijl is meer dan gezond eten en voldoende beweging. Door je fysiek, mentaal én emotioneel goed te voelen, zit je lekkerder in je vel. En ook al is een gezonde leefstijl niet voor iedereen even vanzelfsprekend, ook met kleine stapjes kun je veel bereiken. Elke positieve ervaring is een stapje vooruit. En te zien wat dat doet met iemand, geeft me veel energie.

Als ontwikkelaar Healthy Heroes houd ik me bezig met het doorontwikkelen van het programma en de daarbij benodigde ondersteuning van de gastdocenten, regionaal projectleiders en de scholen.

‘One size fits none’ is mijn credo. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van mensen met een beperking, door samen te kijken naar de mogelijkheden en de juiste partijen met elkaar te verbinden, kunnen we er met elkaar voor zorgen dat íedereen een HELD kan zijn!