Doe mee!

Helen Verwaart

  • hverwaart@specialheroes.nl

“Wow, ik wist niet dat ik dit zou kunnen!” zei het kind glunderend tegen me. Dat zijn het soort uitspraken waarvoor ik mijn werk graag doe. Iedereen kansen geven om hun eigen talenten te ontdekken. Want als jij merkt dat je ergens goed in bent, ga je zweven of glunderen zoals dit kind. Dan vallen jou ineens veel meer positieve dingen op en wordt de wereld een beetje mooier. Voor jou en de anderen om je heen.

 

Even voorstellen

Ik ben Helen Verwaart en ik ben begin 2019 begonnen als regionaal projectleider voor Den Haag e.o. Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen mee te laten doen en hun talenten te laten ontdekken. De verschillende programma’s van Special Heroes bieden voor iedereen iets interessants. Of je nou van sport, kunst of cultuur houdt en of je het liever zelf doet of je leiderschapskwaliteiten verder wil ontwikkelen; er is voor iedereen plek.

Zelf heb ik altijd veel gehad aan sport. Naast dat het een uitlaatklep was voor de hoeveelheid energie die ik had, maakte ik er vrienden, ontdekte ik waar ik goed in ben en waar nog niet en leerde ik doorzetten als iets niet in 1 keer lukte. Door van jongs af aan te assisteren bij verschillende sporten merkte ik hoe leuk ik het vond om anderen te leren hoe ze iets zelf konden doen. Later ben ik gymleraar geworden en heb ik als projectmanager verschillende sport- en gezondheidsprojecten begeleid. Naast mijn werk bij Special Heroes ben ik NLP-trainer en coach.