Doe mee!

Caroline Peters van Wetten

  • cpeters@specialheroes.nl
  • 06 29 19 45 41

Even voorstellen

Sinds 2019 aan Special Heroes Nederland verbonden en mijn missie is om met mijn Kunst & Cultuur achtergrond Art Heroes verder op de kaart zetten in Nederland.  Ik ben daarnaast werkzaam als beeldend kunstenaar, freelance beeldend docent en Kunst & Cultuurcoach binnen het onderwijs.

Ik deel graag kennis en inzichten, vooral doordat ik zie hoe het je kan laten groeien in je eigen ontwikkeling. Ik geloof dat je door creatief bezig te zijn met thema’s, materialen en in samenwerking met anderen, jezelf leert kennen. Door jezelf te bevragen over wat je ziet, wat je daarbij voelt en hoort van anderen wat zij ervaren, leer je zelf op een positieve wijze feedback te geven en te ontvangen.
Door verbindingen te leggen in materialen of thema’s en associaties te maken wordt een kader steeds groter en leer je flexibel te denken. Dit is niet verbonden aan kunst & cultuur, maar aan het leven.
Mijn visie en de ambitie van Special Heroes vullen elkaar goed aan, vandaar dat ik erg blij ben dat ik me bij de Stichting mag voegen. Ik heb er enorm veel zin in om Kunst & Cultuur meer draagvlak te geven binnen het Special onderwijs en andere instellingen gerelateerd aan de doelgroep, hand in hand met Sport en Lifestyle en gericht op de toekomst.