Doe mee!

Voetballen in een rolstoel: laat je inspireren en ervaar de mogelijkheden met de voetbalschieter 

Draaien, omschakelen, afpakken, schieten en scoren! Wie vindt het niet leuk om een potje te voetballen?

Het project “Voetballen in een rolstoel” is een initiatief om het sportaanbod te vergroten voor mensen met een beperking die rolstoel gebonden zijn. Hier wordt invulling aan gegeven door de ontwikkeling van een voetbalschieter (de AmiGo) en de bijbehorende rolstoelvoetbalsport. De AmiGo wordt gekoppeld aan de voorzijde van de (elektrische) rolstoel en is makkelijk bedienbaar door de gebruiker: het is mogelijk om een bal ‘te vangen’, daarmee ‘te dribbelen over de vloer’ en weer weg te schieten door middel van een druk op de knop.

De afgelopen maanden heeft de projectgroep van de voetbalschieter samen met studenten, scholen en verenigingen eerste stappen gezet in het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten en mogelijkheden met de voetbalschieter.

Graag nodigen we u uit voor een workshop waarin u zelf kunt zien en ervaren wat de AmiGo kan betekenen voor velen. Tijdens deze inspiratiesessie zullen we met elkaar ontdekken en leren wat er mogelijk is met de Amigo.

De workshops worden op drie locaties georganiseerd:

  1. Waar: Rotterdam
    Wanneer: 21 juni (dinsdag)
    Tijd: 15.30 – 17.30 uur
  2. Waar: ArnhemWanneer: 22 juni (woensdag)Tijd: 15.30 – 17.30 uur
  3. Waar: AmsterdamWanneer: 25 juni (zaterdag)Tijd: 10.00 – 12.00 uur

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de workshop op de locatie en dag die bij u past. Er is een beperkt aantal plaatsen, op vol = vol.

Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een week van te voren het programma van de workshop. Dat het een unieke dag wordt staat al vast dus meldt u snel aan. Inschrijven kan tot 15 juni.

We zien en spreken u graag op één van de workshops.

Namens de projectgroep,

Ingrid Peperkamp

Projectleider Voetbalschieter, Special Heroes Nederland