Doe mee!

Stichting Special Heroes Nederland lanceert nieuwe slogan!

Bij Stichting Special Heroes Nederland vinden we dat een gezond en actief leven voor iedereen toegankelijk moet zijn. Maar we weten ook dat dit voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of met gedragsproblematiek minder vanzelfsprekend is.

Daarom ontzorgen wij organisaties door hen te helpen gezonde gewoonten te ontwikkelen bij de doelgroep, en hen zo meer mee te laten doen in de maatschappij. Met ons integrale programma’s ‘Healthy Heroes’ voor het speciaal onderwijs en ‘Healthy Habits’ voor de zorg, stimuleren we een gezonde en actieve levensstijl: van sport & bewegen tot kunst & cultuur en alles daartussenin. Sociale, mentale en fysieke ontwikkeling gaan daarbij hand in hand.

Bij deze missie hebben wij een nieuwe slogan geformuleerd:

Een statement waarmee we niet alleen onze inzet onderstrepen, maar ook een uitnodiging doen om samen met ons een positieve impact voor de doelgroep te maken.

Doe je mee aan onze missie? Samen maken we het verschil en bouwen we aan een toekomst waarin een gezonde en actieve leefstijl voor iedereen toegankelijk is!