Doe mee!

Maak het verschil tijdens je stage als communicatie stagiair(e) / content creator bij Stichting Special Heroes Nederland

Wij zoeken verhalend talent ter versterking van ons Team Communicatie. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig mee te draaien in ons team, terwijl je gecoacht wordt om je skills verder te ontwikkelen: om te schrijven, video’s te maken/bewerken en te interviewen voor onze kanalen. Het leuke is: jij haalt de inhoud op uit het werkveld, denkt mee hoe wij onze content strategie voor onze verschillende doelgroepen kunnen vormgeven. Kortom, is het maken van verhalen echt je ‘ding’ en leef je op social media? Doe je daarnaast ook nog een studierichting Marketing, Communicatie of Media? En ben jij een super eager student op zoek naar een stage? We zijn op zoek naar een fulltime communicatie stagiair(e) / content creator. Geïnteresseerd? Lees dan verder.

 

Wat ga je doen?
Als fulltime communicatie stagiair(e) is het aan jou om, in samenwerking met team Communicatie, de verschillende programma’s van Special Heroes Nederland onder de aandacht te brengen op al onze communicatiekanalen en overige media. Jij gaat ervoor zorgen dat Special Heroes Nederland nog meer zichtbaar gaat worden bij onze verschillende doelgroepen. Dat betekent ook dat je kritisch mag kijken naar de huidige content. Jij hebt daarom geen blad voor de mond en kijkt altijd waar en hoe we onze content kunnen verbeteren. Met jouw creativiteit breng jij onze zichtbaarheid naar een next level.

Wat verder?
We bieden je een heel gevarieerd pakket van werkzaamheden aan. Je bent een onderdeel van ons Team, zodat je veel werkervaring op kan doen.

Hoe fulltime is fulltime?
Je werkt als fulltime communicatie stagiair(e) van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. In de tussentijd is er ruimte voor gezellige collega’s en kun je, als de corona maatregelen het toelaten, werken op onze mooie kantoren op Papendal of de Weerelt van Sport, deelnemen aan leerzame online meetings en uiteraard behoor je tot ons team Communicatie. Klinkt goed, toch?

Wat wij bieden

 • Je werkt in een gezellig, creatief team.
 • Je kunt minimaal vier maanden stagelopen.
 • Je kunt veel communicatie/marketing ervaring opdoen.
 • Je krijgt de naam van een betekenisvolle stichting op jouw CV.
 • Je helpt stories uitwerken en ontwerpen voor o.a. onze website, Facebook, YouTube en LinkedIn.

Wat wij vragen

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau (2e of 3e jaar).
 • Je bent een kei in het schrijven van wervende teksten. En hebt dus een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreek- en schrijfvaardigheid).
 • Je hebt basiskennis van de Adobe programma’s en wil daarin graag verbeteren.
 • Je kunt creatief denken en wil dat verder ontwikkelen.
 • Filmpjes en afbeeldingen, (maken en) bewerken is echt heel mooi meegenomen.
 • Je bent een social minded persoon met een proactieve manier van werken en een positieve instelling.
 • Organisatorisch sterk.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer.
 • Je hebt een eigen laptop.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?
Mail dan voor 29 januari je motivatiebrief en CV naar communicatie@specialheroes.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Wie zijn wij?
Stichting Special Heroes Nederland maakt zich sterk voor mensen met een beperking door een gezonde en actieve levensstijl te stimuleren en een zo groot en breed mogelijk aanbod in sport, cultuur, werk en gezondheid te creëren.

We kijken waar behoefte aan is, ontwikkelen daarvoor maatwerkprogramma’s en zorgen voor verbinding. We stimuleren scholen, instellingen, verenigingen, bedrijfsleven en gemeente om nauw met elkaar samen te werken. Zodat ieder vanuit zijn eigen kracht kan bijdragen aan een stimulerende omgeving en een veelzijdig aanbod, van voetbal en capoeira tot muziek en fotografie. Wij zijn sterk in het ontwikkelen en implementeren van programma’s op lokaal en regionaal niveau die bijdragen aan meer structurele sport- en cultuurparticipatie van de doelgroepen. We zorgen actief voor monitoring van de programma’s, kennisdeling, en dat organisaties met elkaar in verbinding komen en blijven, zodat programma’s lokaal duurzaam verankeren. Kijk voor meer informatie op www.specialheroes.nl en natuurlijk op onze social media-kanalen!