Doe mee!

Jouw mening gevraagd!

Special Heroes Nederland gaat de plannen smeden voor het nieuwe meerjarenplan 2021 – 2025. Daar willen we jouw hulp bij vragen!

Wat heb je zelf ervaren van Stichting Special Heroes Nederland in de afgelopen jaren? Wat waardeer je? Wat kan beter? Wat mis je? Wat is belangrijk voor de toekomst?

Kortom, jouw input is voor ons zeer waardevol om onze nieuwe plannen te maken!

Wij stellen het daarom zeer op prijs als je een vragenlijst voor ons wilt invullen. De online vragenlijst bestaat uit zo’n 30 vragen en het invullen neemt ongeveer 12-15 minuten in beslag. Er zal betrouwbaar met je gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt (we vragen je alleen je rol/relatie tot Special Heroes in te vullen).

Iedere stem waarderen wij, die van sporters, financiers/sponsors, beleidsmedewerkers, familieleden, bestuurders, docenten/trainers en anderen. Voel je vrij om de link door te sturen naar iedereen die mee wil denken. De antwoorden op deze vragenlijst geven ons inzicht in hoe onze programma’s worden ervaren en wat de wensen voor de toekomst zijn.

Jouw antwoorden vormen de basis om gesprekken aan te gaan en de plannen te smeden voor de programma’s die Stichting Special Heroes Nederland voor haar doelgroepen in de jaren 2021 t/m 2024 gaat organiseren.

Klik hier om de vragenlijst te starten.

Het is ook mogelijk om de vragenlijst via onderstaande QR-code in te vullen. Via de camera van je telefoon wordt de vragenlijst automatisch geopend en kun je de vragenlijst invullen.


Het helpt ons enorm als je de vragenlijst uiterlijk dinsdag 4 november invult. Wij kijken uit naar je reactie en alvast veel dank voor het meedenken en je deelname!