IEDEREEN KAN EEN HELD ZIJN!

Special Heroes laat kinderen en jongeren met een beperking ervaren hoe leuk sport en cultuur kunnen zijn. Het is een stimuleringsprogramma voor leerlingen in het speciaal onderwijs, het speciaal basisonderwijs en op praktijkscholen.

Provincie Gelderland, programma Gelderland Sport!

Gelderland Sport! De provincie Gelderland bruist van sportiviteit. Sport in Gelderland is meer dan bewegen en wedstrijden. Door goede sportvoorzieningen, actieve sportverenigingen die midden in de maatschappij staan, toonaangevende sportevenementen en de topsporters wordt Gelderland nog aantrekkelijker voor haar inwoners, ondernemers, sporters en bezoekers. Gelderland heeft daarbij extra aandacht voor mensen met een beperking op alle niveaus van de sport.

Een goed sportklimaat maak je samen! Door met diverse partijen kracht, kennis en inzet te bundelen, ontstaat een vitale, sportieve en aantrekkelijke Gelderse sportregio. Daar werkt het programma Gelderland Sport! aan.

Partner van Special Heroes
Sport is voor iedereen. Om actief te doen en om naar te kijken, op hoog niveau of gewoon ter ontspanning. In Gelderland kan iedereen met of zonder beperking, op alle niveaus sporten, van breedtesport tot topsport. De informatie over sportmogelijkheden is eenvoudig te vinden en sportverenigingen stellen zich open voor mogelijkheden voor aangepast sporten. Aangepast sporten is verweven met alle thema’s binnen het programma Gelderland Sport!

Special Heroes is een waardevol programma, dat aansluit bij de doelstelling van provincie Gelderland. Sport is voor iedereen!

Contactgegevens
Programma Gelderland Sport!
Contactpersoon: Martine Wilmering
Email: post@gelderland.nl