IEDEREEN KAN EEN HELD ZIJN!

Special Heroes laat kinderen en jongeren met een beperking ervaren hoe leuk sport en cultuur kunnen zijn. Het is een stimuleringsprogramma voor leerlingen in het speciaal onderwijs, het speciaal basisonderwijs en op praktijkscholen.

NSGK

NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Wij helpen hen om te kunnen spelen, sporten, leren, wonen en werken, samen met leeftijdsgenoten zonder beperking. Ons doel is een samenleving waarin mensen met en zonder handicap vanzelfsprekend samen leven. Jaarlijks steunen we honderden projecten die dat ideaal dichterbij brengen. Dat kunnen we doen dankzij de hulp van tienduizenden donateurs en vrijwilligers.

Waarom partner van Special Heroes?
Special Heroes brengt kinderen met een beperking in contact met reguliere sport- en cultuuractiviteiten. Daar spelen, sporten en leren ze samen met niet-gehandicapte leeftijdgenootjes; precies wat NSGK zo belangrijk vindt. Daarom steunt NSGK van harte het Special Heroes programma.

Contactgegevens
NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind)
Wibautstraat 212-214
1091 GS Amsterdam
020-6791200
info@nsgk.nl
www.nsgk.nl
www.facebook.com/nsgk1