Uit je dak in Twente - 11 juni 2017

PERSBERICHT

UIT JE DAK IN TWENTE | 11 JUNI 2017

Een verzorgde cabriorit, een prachtige bestemming en een goed doel
Op 11 juni 2017 organiseert Lionsclub Almelo de eerste editie van ‘Uit je Dak in Twente’. Een nieuw cabrio- evenement in Twente. De opbrengsten gaan naar een goed doel namelijk Special Heroes (http://specialheroes.nl/).  Deelnemers krijgen voor een bedrag van 75 euro per persoon een geweldige rit door het Twentse landschap. Inclusief verzorgde koffie/thee, luxe lunch, avondmaaltijd en goodie- bag. Iedere derde en vierde deelnemer betaalt 50 euro per persoon. En natuurlijk zal de traditionele Twentse krentenwegge en gastvrijheid niet ontbreken. De inschrijvingen zijn geopend via

http://www.lionsalmelo.nl/Cabriorit-11-juni-2017/Inschrijfformulier

Iedereen kan een held zijn
Special Heroes laat op Twentse scholen in het speciaal (voortgezet) onderwijs, SBO en praktijkonderwijs kinderen en jongeren met een beperking ervaren hoe leuk sport en cultuur kunnen zijn. Dankzij de ervaring en expertise van Special Heroes in de sport kunnen deze kinderen en jongeren  nu ook genieten van kunst- & cultuur activiteiten en mede daardoor actief deelnemen aan de samenleving. Hoe meer deelnemers, hoe meer kinderen en jongeren wij kunnen helpen! Met de opbrengst  kan Special Heroes op nog meer scholen aan de slag met binnenschoolse, naschoolse kennismakingslessen van sport- en cultuuraanbieders en events  om kinderen en jongeren hun talenten te laten ontdekken, want iedereen is een held! .

Eerste editie als aanzet voor een nieuwe traditie
Lionsclub Almelo organiseert deze editie van ‘Uit je Dak in Twente’ voor het eerst. De organisatie hoopt naast goed weer vooral op een schitterend lint van cabrio’s op 11 juni. Door een luxe dagje uit in Twente te combineren met het steunen van een concreet Twents doel wordt hopelijk een nieuwe traditie geboren.

Meer informatie
Neem contact op met Wout Engberts (06 10 42 58 81), Frans Schoondermark (06 46 60 33 16) of Marc Veldman (06 31 99 75 28)

Tweets