Schrijf je in voor de muzikale scholenwedstrijd Méér Muziek in de klas

De muzikale scholenwedstrijd van Méér Muziek in de Klas is weer begonnen! Ken jij een enthousiaste klas die klaar is voor een muzikaal avontuur? De groepen 6 en 7 van de basisschool kunnen zich vanaf nu inschrijven voor Lang Leve de Muziek Show en kans maken op een optreden voor Koningin Máxima op Het Kerst Muziekgala 2018. Aanmelden voor de audities kan tot 9 maart via meermuziekindeklas.nl/wedstrijd.

De zoektocht naar de Grootste Schoolband van Nederland is gestart! Ken jij een groep 6 en/of 7 die klaar is voor méér muziek in de klas? Meld de klas aan en wie weet zien we hen dit najaar terug in het televisieprogramma Lang Leve de Muziek Show! Aanmelden voor de audities kan tot 9 maart op meermuziekindeklas.nl/wedstrijd.

Leerkracht van groep 6 en/of 7? Doe met je klas mee met de muzikale scholenwedstijd van Méér Muziek in de Klas! Inschrijven voor de audities kan tot 9 maart op meermuziekindeklas.nl/wedstrijd en meedoen loont hoe dan ook. Als jullie niet worden uitgenodigd voor de audities krijgt het leerkrachtenteam namelijk een gratis muziekworkshop en als jullie wél door zijn krijgt de klas 10 uur muzikale coaching. Aanmelden kan op meermuziekindeklas.nl/wedstrijd! 

Tweets