Groot sportief feest tijdens Special Heroes Voetbalbattle Amersfoort

Het weer voorspelde al veel goeds! Een klein wolkje, een zonnetje en een verkoelend windje over de velden. Bij het binnendruppelen van de eerste teams was de stemming eigenlijk al gezet, een mooie tweede Special Heroes Voetbalbattle lag in Amersfoort in het verschiet.

Dit jaar kwamen er 160 voetballers in 17 teams van 9 verschillende scholen vanuit Amersfoort, Ede, Hilversum, Nunspeet, Utrecht en Zwolle. Voetballers namen het op zowel recreatief als prestatieniveau tegen elkaar op in poules tot 12 jaar of van 12 tot 18 jaar oud.

In de ochtend werd zeer fanatiek tegen elkaar gespeeld in de poulefase. Hierna zorgde vrijwilligers van Voetbalvereniging CJVV voor een overheerlijke lunch vanuit de gezonde sportkantine. Elk team kon een smoothie maken met de B.Slim Amersfoort smoothiefiets. Met frisse energie konden de voetballers na de lunch starten met de finales.

Nadat alle teams de onderlinge finales hadden afgrond bleken, bij de voetballers tussen 6 en 12 jaar oud, de Koningin Emmaschool op recreatieniveau en de Van Voorthuysenschool op prestatieniveau de beste. De dag werd afgesloten met de finales voor het VSO, de jongeren tussen 12 en 18 jaar oud. Op recreatief niveau ging opnieuw de Koningin Emmaschool er met de grootste beker ervan door, de Twijn uit Zwolle won de beker op het prestatieniveau.

Bovenal was het een dag mooie wedstrijden, lachende gezichten en fanatieke voetballers. Iedereen heeft zich gedragen als een echte winnaar, daarom gingen ook alle voetballers met een verdiende medaille naar huis. Op naar een volgende editie!

Volledige uitslag:

SO recreatie:
1. Koningin Emmaschool SO
2. Rafaëlschool Rood
3. Rafaëlschool Blauw
4. Herderschee school recreatie
5. Van Voorthuysenschool SO recreatie

SO prestatie:
1. Van Voorthuysenschool SO prestatie
2. Herderschee Blauw
3. Herderschee Rood
4. Rafaëlschool prestatie

VSO recreatie:
1. Koningin Emmaschool VSO
2. Mozarthof recreatie
3. Van Voorthuysenschool VSO recreatie

VSO prestatie:
1. De Twijn
2. De Wingerd
3. Van Voorthuysenschool VSO Prestatie
4. De Toekomst
5. Mozarthof prestatie

Tweets