3e Special Heroes Challenge Hoogeveen

Afgelopen vrijdag hebben maar liefst 329 leerlingen uit het voortgezet speciaal onderwijs (cluster 3) van de Twijn (Zwolle), de W.A. van Lieflandschool (Assen), De Thriantaschool (Emmen) en de Windroos (Hoogeveen) meegedaan met de Special Heroes Challenge in het Activum te Hoogeveen. De challenge vond voor het 3e jaar plaats in Hoogeveen. Het was een zeer sportieve dag, waarbij de leerlingen een keuze konden maken uit 16 sporten. De weergoden waren ons helaas niet goed gezind, waardoor een aantal sporten van buiten naar binnen zijn verplaatst en het wielrennen helaas niet door kon gaan.

Het evenement was opgezet in samenwerking met Sportief Hoogeveen die onder andere het sportpark ter beschikking stelde, studenten van het Drenthe College en de Lidl NL. Wij danken het Activum voor de gastvrijheid en de snelle schakeling toen bleek dat het slecht weer werd. 

De volgende sporten werden beoefend en door bevlogen trainers gegeven: streetdance (Topfit Hoogeveen), tennis (Tennisschool Kilian), judo (Budovereniging Hoogeveen), taekwondo (Taekwondo Vereniging Si-Do-Kwan), voetbal (zowel het spel als attracties door HH '97), atletiek (opgezet door studenten Drenthe College en HAC'63), hockey (HHC), freerunning (Kracht & Vriendschap Groningen), korfbal (Korfbalvereniging HHV), badminton (combinatiefunctionaris Sportief Hoogeveen), basketBal (Be Quick '28), Ultimate Roller Sports (opgezet door studenten Drenthe College), zwemmen (opgezet door studenten Drenthe College) en volleybal (opgezet door studenten van Drenthe College).

Tweets